Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/djarnoud/public_html/dcms/includes/db_connect.php on line 9
DJ ARNOUD EN...

DJ ARNOUD EN...

De Populairste Nederlandse Party DJ van 2011 weet echt wel hoe hij een goed feest moet maken. Ook het produceren van (hit)singles is geen enkel probleem, vanaf 2007 is DJ Arnoud elk jaar wel eens in de Single Top 100 te vinden geweest, alleen of met anderen. Er is niets mis mee om af en toe de krachten te    bundelen met een andere grote naam uit de wereld van feest-, carnaval-  of dancemuziek. Hier vind je een overzicht   van de artiesten waarmee DJ Arnoud werkte:

In samenwerking met Rob de Nijs wordt een nieuwe versie van ‘Zondag’ gemaakt. Toen het origineel in de hitparade stond was DJ Arnoud net geboren. Dit heeft de heren er niet van weerhouden om er een gelikte nieuwe versie van te maken. Een plaat die het carnaval in 2012 nog leuker gaat maken! 
 
Het carnavalsfeest werd in 2011 verrast door een plaat die DJ Arnoud samen met Postbode Skinny maakte. ‘Karin (moet ie hier of moet ie daarin)’ was het resultaat, waar menigeen al eens de polonaise op heeft gelopen.

In 2010 maakt DJ Arnoud samen met Johan Vlemmix  de single ‘Bonte Koe. Johan is geen onbekende in het feestgedruis dat losbarst tijdens carnaval. Geen wonder dat ook deze single de voetjes weer van de vloer kreeg!

 ‘De soldaat’ (het origineel is van Nick en Simon), is een productie die met DJ Jasper werd gemaakt. Ook het carnaval van 2008 is door DJ Arnoud van een carnavalskraker voorzien. 

DJ Arnoud maakte niet alleen hits voor carnaval. Met DJ Jesse en Tom Haver vormde hij Jumping Jacks. Deze jumpact maakte jumpversies van bestaande nummers. Zo werden in 2007 ‘Jumping in the moonlight’, ‘Life is like a dance’  en ‘Your smile’ de top 40 en de tipparade in geslingerd. De zanger van de groep, Tom Haver, heeft momenteel een geweldige hit met het nummer Ai Se Eu Te Pego van Michel Teló.
 

DJ Arnoud, premium partymaker
DJ Arnoud, premium partymaker