Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/djarnoud/public_html/dcms/includes/db_connect.php on line 9
BIOGRAFIE - DJ Arnoud werd geboren als de ultieme feestmaker

BIOGRAFIE

Zoals zoveel dingen, begint ook de carrière van DJ Arnoud klein. Piepklein en lekker achteraf. In de anonimiteit. Voor een stuk of wat toevallige bezoekers plaatjes draaien. We schrijven 1994 als DJ Arnoud in Harkstede, Groningen, zijn eerste wankele passen op weg naar Roem zet.

Wat de paar bezoekers van de jeugdsoos daar dan eigenlijk al feilloos in de peiling hebben: die Arnoud hééft het; die gaat het maken! Vooruitziende blik heet dat…..

En het gaat snel…De jonge Arnoud trekt met een eigen drive-inshow door Noord Nederland. Kletst, praat en draait zalen en zaaltjes moeiteloos plat. Ontwikkelt steeds meer een eigen stijl. Weet steeds beter op de stemming in te spelen. Voelt de sfeer steeds perfecter aan.

En zijn wereldje wordt groter; steeds groter. Vaste DJ in bekende tenten in Groningen en Heerenveen. Van daaruit stoomwalst hij het land verder in.

En nu? Nederland’s meest getalenteerde DJ is in alle hoeken en gaten te vinden. Veelgevraagd. Hoog gewaardeerd. “Ik heb er lang voor moeten knokken. Maar geweldig zoals het publiek reageert! Van Assen tot Zaandam. Sommigen draaien op koffie. Ik op de adrenaline die zo’n kolkende massa met zich mee brengt. Mooiste beroep ter wereld!”, aldus de meest veelzijdige DJ die er achter de duinen en dijken te vinden is.

Veelzijdig… DJ Arnoud beperkt zich niet langer meer tot een plaatsje achter de draaitafels. Hij wil méér… En vindt dat ook: in samenwerking met artiesten als Johan Vlemmix en Denans, bijvoorbeeld. Ja, zelfs in eigen carnavalshits!’De soldaat’ en ‘In de rij’ bereikten veel alavende, hossende, bierdrinkende feestgangers.En niet alleen in het zuiden….

“Wat meer allround worden, zonder de wortels te verliezen. Gewoon mijn blik verbreden en vernieuwen. En vooral mijn publiek blijven verrassen.”

We houden jullie op de hoogte….